Hei, jeg er Olga!

Jeg er den du trenger når du kommer til Barcelona. Jeg kan møte deg der det måtte passe, og så besøker vi byen min sammen. Jeg snakker norsk, og jeg skal forteller deg det du vil vite om byen.

Jeg kjenner norsk kultur ganske godt, da jeg har bodd og jobbet i mange år i Norge, Jeg begynte å jobbe som guide i 1993, og reiste rundt i landet, fra Oslo til Kirkenes. I Oslo jobbet jeg på et reisebyrå, EuroTerranova. I Bergen jobbet jeg på Flesland flyplass, som spansklærer ved Friundervisningen, og i forretningen W Thomsen Tekstiler og utstyrsvarer. Jeg bodde også i Oldedalen hvor jeg jobbet i Briksdalsbreen suvenirbutikk, og som guide for cruiseturister i Geiranger.
Jeg elsker Norge! Mine to barn som nå er tenåringer, ble født i Bergen.

Det har gått mer enn ti år siden jeg kom tilbake fra Norge. Siden har jeg jobbet som reiselivslærer og turistguide. Jeg presenterer landet mitt, tradisjonene mine, og den rike kulturen og gastronomien som vi er heldige å ha her i Catalonia.

Jeg liker at turene mine er didaktiske, jeg har lang erfaring som lærer. Det er grunnen til at jeg bruker ulike virkemidler for å gjøre besøket berikende og morsomt.

Målet mitt er at jeg kan fange din oppmerksomhet om du er gammel eller ung, barn eller tenåring. Jeg vil at du skal huske turen din som noe spesielt.